Privélessen
Ik geef individuele lessen luit, klassiek gitaar en ukulele op afspraak, meestal op de zaterdag.Workshops 19de eeuwse gitaar & lezingen
Ik probeer ieder jaar in het najaar een korte serie workshops te houden voor musici die willen kennismaken met de 19de eeuwse gitaar. Deze workshops zijn vooral gericht op professionele klassieke gitaristen en zangers. Deelnemers krijgen de kans op op een groot aantal verschillende originele antieke instrumenten te spelen. Er werkt meestal ook een zangdocent mee, en instrumentalisten. Wie wil deelnemen, kan hier zijn belangstelling kenbaar maken. Toehoorders zijn ook welkom. Meer details vindt u op deze website.

In maart 2017 gaf ik een workshop over liederen met gitaarbegeleiding aan de Universiteit van Southampton, samen met Valeria Mignaco. In juli 2017 zal ik een reeks colleges over de geschiedenis van de gitaar geven aan de Summer School van de Universiteit van Southampton.


Workshop

foto: Ben Stuyts

Korte cursussen ukulele
Af en aan geef ik cursussen ukulele in Amsterdam Oud West. Het gaat om korte cursussen van 7 lessen die twee maal per jaar starten, en je leert er alle basistechnieken van de ukulele. Stuur een mailtje als je mee wilt doen!

Jelma met Uke